Bucurestiul trebuie redat bucurestenilor!

Am promis sa redau Bucurestiul bucurestenilor, este mesajul cu care Sorin Oprescu desfiinta terase amplasate ilegal prin parcuri si aducea inapoi la Primarie mii de locuri de parcare administrate ilegal de firma DALLI. Stiu foarte bine! Eu am scris aceste discursuri.

Gasesti nu un slogan, ci o enumerare de actiuni in acest sens aici in bilantul de un an de mandat, facut pe 17 iunie 2009. Documentele si imaginile sunt publice pe site-ul Primariei Generale.

Dovedindu-si lipsa de maiestrie in imbinarea afacerilor cu politica, Elena Udrea i-a sarit in gat Primarului General, iata declaratia pe mediafax.

Spre surprinderea persoanelor direct interesate, Primarul Sorin Oprescu nu s-a speriat. S-a tinut de cuvant. Vezi preluarea parcarilor aici.

Ce ironie! La un an si jumatate distanta, Elena Udrea vine si spune “Bucurestiul trebuie redat bucurestenilor.”

Aceeasi Elena Udrea care, asa cum dovedesc interceptarile aruncate acum in piata, CULMEA chiar avea legaturi apropiate cu DALLI. Gasiti o parte din probe aici.

Constat azi nu numai o lipsa reala de mesaj politic si de imaginatie din partea comunicatorilor puterii, ci un tupeu care intrece orice inchipuire.

Caror bucuresteni vrea Elena Udrea sa le redea Bucurestiul?

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bucurestiul trebuie redat bucurestenilor!

  1. andaa says:

    Excelent Nadina! Perfecta analiza. Esti the best!

  2. Gabriela says:

    tupeu?!? putin spus!!! nesimtire maxima!!! aaah si de cate elogii a beneficiat tupeista de Udrea!!!

  3. apocris says:

    De ce, de ce? E cel mai mare pungoi cu bani de pe teritoriul romanicii. Pai gura lu PDL u ce sa mai mananca si ea? Nu sunt bucurestean, dar din cate am vazut Oprescu chiar a mai facut cate ceva. E, asta ii racaie la ficati. Bou baltii ala de Baconski laudat de mare intelectual m-a cracanat de ras. Sa fii asa de gretos in doar o propozitie! E un record. E si semn ca n-a mai dat de mult ratonu la vizuina ( ca sa fiu si eu gretos ca se poarta). Iar alea cu soarele si cu ora exacta cre ca au bagat-o in orgasm pe Leana. Bai fratioare e formidabila tarisoara asta. Doar materialul uman e crap.

  4. Pingback: Pusca si cureaua lata, ce partid eram odata… » Nadina Nedelea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *