Politicieni, inghesuiti-va! E rost de publicitate. Mocca

„Lumea văzută de Ion B” a fost distins aseară, la New York, cu premiul Emmy la categoria „Arts Programming”.

Personajul principal este romanul Ion Barladeanu.
Sigur ca nu-l cunoasteti, nu i-ati dat o bucata de paine, nu stiti unde doarme, ce boli are, dar azi e IMPORTANT. Presa defileaza cu el pe ecrane si ii acorda spatii largi in ziare. E romanul nostru denumit in tara “gunoier”, dar recunoscut de straini pentru talentul de a realiza colaje foto din reviste aparute inainte de ‘89. Si daca altii au zis ca e bun si talentat, toti ne intoarcem privirea spre el. Aceeasi privire pe care ieri nu i-o acordam, din scarba.

Comunicatorii lui Boc sa pregateasca discursul de felicitare, iar echipa Elenei Udrea frunza. Ion Barladeanu si-o va pune pe frunte si la 3 zile dupa eveniment, cand va fi deja uitat o va purta printre gunoaiele Bucurestiului, pentru a-si cinsti tarisoara care i-a dat atat de multa atentie. Candva, cand va veni timpul, presedintele oportunist il va chema la Cotroceni si-i va acorda binemeritata medalie.

Si-uite-asa conducatorii isi fac datoria fata de cetatean. La fel de mult cum ii pretuiesc pe toti artistii. Pe cei nou-veniti care castiga 700 de lei/lunar, dar si pe maestrii artelor, care dupa o activitate laborioasa si apreciata de public ajung ca la batranete sa duca o viata de mizerie.

PS: Hai sa-i aplaudam noi! Sa ne bucuram de ceea ce sunt dispusi sa ne ofere aproape gratis: talentul, imaginatia, energia creatoare, sufletul pe care ni-l pun pe tava. Prietenul familiei mele, Eduard Adam joaca duminica intr-o poveste dulce amara despre o lume disparuta sau nu in ’89.

“ROMANIA. INCHIS PENTRU INVENTAR”Sala Rapsodia, din Bucuresti. Duminica, la 19,30.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Politicieni, inghesuiti-va! E rost de publicitate. Mocca

  1. Rozana says:

    Da, probabil o sa primeasca o medalie. nu o casa, Pentru ca exact o medalie ii trebuie ca sa supravietuiasca zilei de maine…
    E f trist…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *