EU iubeste EU

De sloganurile retinute la OSIM de catre Elena Udrea, nu ma mir deloc. Este o femeie organizata, stie ce vrea.

E dovedit ca poporul roman este misogin. Ce nu inteleg insa contracandidatii ei barbati este pasiunea cu care EU se pregateste de lupta. Ea se vede deja pe fotoliul de Primar General sau primind onorurile militare in calitate de Presedinte. Crede in visul ei, il vizualizeaza. Asta face ca EU sa fie periculoasa.

Urmasa lui Traian profita din plin de munca, relatiile, experienta si geniul sfatuitorului ei. Nu se abate de la directiile dictate de el, insa stie sa apese pe acceleratie cand are nevoie. Si este destul de desteapta sa-l faca sa creada ca EL a marit viteza, din manevratul volanului.

EU va avea o armata disciplinata, atunci cand va porni la lupta. Spre deosebire de orice contracandidat.

EU iubeste EU. Si atat. In rest, detine controlul.

Egocentrismul poate fi si moartea personajului EU. Dar nu a venit inca momentul exploziei.

Asa ca, traiasca EU si tot ceea ce poate sa ne faca, daca suntem un popor de obedienti si lasi. Daca nu suntem, ne vom intoarce “armele” impotriva armatei sale disciplinate si vom castiga batalia pentru noi insine, pentru o viata demna in tara in care ne-am nascut si traim.

Suntem capabili de self-respect?

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to EU iubeste EU

 1. Serban Cionoff says:

  Distinsă Nadina, Sincer vorbind sunt impresionat de detaşarea cu care îţi abordezi… subiecta! Fiindcă, personajul(feminin) , ca si de detaşarea cu care o pui sub lupă. Din păcate, juna Helenă nu face altceva decât să vină în întâmpinarea unui orizont de aşteptare al unei populaţii supra bombardată cu manele si cu telenovele. Nu realizezi că juna este intruchiparea fetei noastre, din popor, Cenuşăreasă carpato- dâmboviţeană , care fiind dat-n paşte îi suceşte gâtul lu*Jupânu*ăl mare că ie şi iel om ca noi, rrromâniiii? Heleniţa, cu tupeul ei nelimitat este întruchiparea revanşei pe care ţoapa romnă contemporană şi-o ia prin forţe proprii?! În rest, să auzim de bine!

 2. mirko says:

  ..ue pt eu..:))))

 3. andaa says:

  Exceptional! O sa creada lumea ca am facut o pasiune pentru textele tale, veritabile lectii de analiza politica, sinapse profunde si precizie de medic chirurg :). Da am facut! Si chiar daca sunt o veche cititoare si admiratoare de-a ta, nu incetezi sa ma surprinzi. Nu sunt pupincurista si nu voi fi niciodata chiar si in ciuda amicitiei noastre. Pur si simplu apreciez valoarea acolo unde ea este. La mai mare. De ce nu conduci cealalta armata? Chiar e nevoie de un general competent. Ia uite cum defilezi in poza de profil de pe facebook. ( nimeni nu stie ca ala mic/mare actor la TN are prin ADN bastonul de maresal in ghiozdan) La buna citire!

  • Nadina Nedelea says:

   Andaa, multumesc. Frumusetea e in ochii privitorului!
   Apreciez intentiile, dar uneori e bine sa privesti din afara.

 4. bogdan vladu says:

  hai sa vedem care este mostenirea istorica a acestui popor , pasii lui de-a lungul istoriei si sa vedem pe ce mizeaza cei ce sunt acum la groparii acestui neam oropsit prin chiar fiinta lui nationala: stim ca suntem urmasii dacilor, oameni duri si drepti peste care au cam trecut romanii, cu bune si rele, apoi avem o mare pauza de cam 800 de ani in care parca nu a exitat mai nimic in zona asta….si urmeaza turcii un lant lung de aliante si tradari, apoi istoria moderna, cu acorduri diplomatice nerespectate, un popor condus cu mici exceptii de neaveniti , de straini, de oportunisti , de oameni care pun interesul personal inaintea interesului national. si in tot acest timp elita acestei tari se ascunde cu teama sa nu fie implicata in decizii majore, speriata sa nu isi piarda un confort vremelnic, intelectuali care uita ca toti suntem datori cu o moarte si la un moment dat toti ne platim datoria si nu ramane nimic in urma noastra in afara unui copil educat sau nu si o pagina de istorie asa cum o construim…..oamenii au fost educati in spiritul marii invarteli : iau(fur) ceva de acolo de unde lucrez si schimb cu ceva (de furat) de care am nevoie acasa, ma duc la servici si nu fac nimic fiindca sunt platit prost, dar aplic periuta asupra sefului ierarhic ca sa nu am probleme……de fapt un popor imins la lene, la obedienta , la idolatrie……EU IUBESTE EU………asta este tara pe care unii vor sa o lase copiilor lor. PACAT…

 5. Pingback: Pusca si cureaua lata, ce partid eram odata… » Nadina Nedelea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *