Intre Victor Ponta si Mircea Geoana as alege NIMIC

Derapajele de comunicare trebuie sanctionate!

PSD, 13 decembrie. Sa fi fost cu ghinion? Pesedistii de frunte au decis suspendarea omului cu care s-au mandrit un an intreg, prezidentiabilul Mircea Geoana.

Victor Ponta, omul care i-a purtat vorbele in campania trecuta este chiar cel care infige cutitul. Si nu in oricine, ci in propriul proiect. Pe principiul: te-am ajutat sa cresti (ca imagine) si tot eu te omor. Adica se dezice de el insusi, de ceea ce gandea, facea si arata public anul trecut. In 2009 Geoana era bun, frumos, destept, PSD-istul sef, candidatul lor, chiar declarat cateva minute presedintele Romaniei. Azi e rau, prost comunicator, denigrator si nu mai merita sa reprezinte PSD.

Anul trecut Geoana invada ecranele, iar Ponta ii ducea trena.

Daca dezbatem ce arunca acum fostul presedinte PSD din culisele campaniei, atunci se schimba si datele problemei.

Geoana, pe blogul personal, despre vizita la Vantu: “Am aflat de apariţia fotografiilor cu câteva minute înainte de a intra în platou. Victor Ponta, care era purtătorul de cuvânt al campaniei, mi-a spus “Dacă vă întreabă dacă aţi fost la Vântu, minţiţi şi spuneţi că aţi fost acasă la nevastă!”. Am preferat să spun adevărul. Poate a fost o naivitate, poate o greşeală.”

Dar ce ziceti de ce scrie Diaconescu? “Putem oare sa reformam clasa politica doar intinerind-o? Ce afacere am facut daca am inlocuit un obraz gros in varsta cu un obraz gros tanar?”

Sa nu ma intelegeti gresit. Candva, i-am acordat o sansa acestui tanar, am crezut ca poate salva stanga, macar atat cat sa avem o opozitie serioasa in Romania. Pe 19 februarie scriam: Ponta este speranta acestui partid. Tanarul asta are sanse sa salveze ruina esicherului politic de stanga. Dintre cei 9 candidati este singurul care poate aduna. Poate convinge electoratul ca partidul asta merita o sansa, poate reuni gastile din PSD, poate aduce pacea intr-o familie dezbinata, dar mai ales poate opri migratia catre alte partide sau catre, chipurile, Grupul de independenti. Victor Ponta reprezinta cu adevarat schimbarea la fata a unui partid imbatranit in mesaje, blocat in baroni, coplesit de interese si vanghelizat peste masura. Gasiti aici.

Azi cred ca Victor Ponta si-a aratat limitele. Este un personaj macinat de interese personale, orgolii, departe de Titulescu sau de Che Guevara, figuri istorice cu care pe alocuri doreste sa se asocieze. Victor Ponta este doar produsul politicii romanesti. Iar PSD ramane partidul fara directie. Nu stie incotro, ce, cum, cand si mai ales CU CINE.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Intre Victor Ponta si Mircea Geoana as alege NIMIC

  1. Pingback: Esential 2010

  2. Pingback: Pusca si cureaua lata, ce partid eram odata… » Nadina Nedelea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *