Gabriel Oprea, ti-ai facut tatal de rusine!

“Sa le fie rusine celor care au incercat sa manipuleze opinia publica” comunica azi incruntat ingamfatul Oprea in incercarea de a arunca pisica moarta in curtea altora.
Declaratia este facuta nu de dragul restabilirii adevarului, sau macar de grija pensionarilor militari, ci datorita presedintelui care il apostrofa ieri direct: Problema este insa de comunicare publica defectuoasa la toate ministerele si institutiile militarizate si solutia pe care au adoptat-o neavand terminate calculele sa transmita un minim in functie de venitul minim in institutie, ceva de genul asta…

Informatiile pe care azi le oferiti mura-n gura, precizand ce si unde scade/creste, sunt tardive, d-lor comunicatori ai Puterii. Trebuiau facute publice inainte sa ajunga pensionarul militar la bancomat si apoi cu fluturasul in mana la presa. Si mai ales inaintea imbrancelilor de ieri de la Constanta.

E greu la deal cu boii mici, d-le presedinte! Asa ca, nu te mira ca ambele uniforme te dojenesc: dupa “Iesi afara, javra ordinara!” a urmat incontestabil “Iesi afara, tradator de tara!”.

Uite pana unde se poate ajunge. Atentie! Nu privi, daca nu te tin nervii sau…stomacul.

Sigur, nu sunt politicienii nostri de azi capabili de acte de eroism sau de sinucideri istorice. Ei sunt mici, mici…cu interese meschine legate strict de ciolan, Vuitton, limuzine si conace pe sute/mii de mp.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gabriel Oprea, ti-ai facut tatal de rusine!

  1. Gabriela says:

    Oprea?!? un mizerabil, un nesimtit… cu cat tupeu a spus ca cineva manipuleaza opinia publica… de parca cupoanele de pensie ale pensionarilor militari erau contrafacute de cei din mass media, de parca pensionarii militari au iesit in strada manipulati!!! avem un presedinte incapabil, incompetent si care-si uraste poporul… avem un guvern de incapabili, incompetenti, de panarame si parasute!!! tot ceea ce fac, fac impotriva poporului, fac doar sa le fie lor bine !!! trag nadejde ca vom scapa de ei!!! altfel??? ma gandesc foarte serios sa plec din tara!!! si sunt al naibii de multi cei care se gandesc sa faca la fel!!!
    din pacate deocamdata nu se intampla nimic… stau si ma intreb cat mai rezistam???
    Cat priveste filmul?!? e dur, al naibii de dur… dar sincer?!? oricat de dur ar fi… imi doresc sa vad cativa politicieni de-ai nostri facand la fel!!!

  2. radu says:

    Nu stiu nimic despre acest politician dar din ce-mi pot da seama,este faptul ca a regretat enorm ce a facut inainte de a se sinucide!Cred ca tine mai mult de constiinta fiecarei persoane in parte care are DEMNITATE, in fine e foarte mult de discutat pe tema ”politicieni romani”,daca-i mustra constiinta vreodata ii pot ajuta cu cea mai mare placere sa-si procure gloante de cea mai buna calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *