Ghinion. Si bogatii mor.

Si daca politicienii nostri nu au constiinta, nu vor nici sa-si demonstreze nevinovatia – in cazul in care ar exista, si nici sa se scuze in fata poporului pe care l-au umilit, atunci o sa le arat alt film, mai putin dur, dar demonstrativ.

Alesii nostri au praduit tara pana la epuizare. Au inchis fabricile la noi, ca sa functioneze in tarile vecine, ne-au transformat intr-o uriasa piata de desfacere, care consuma mult dar produce aproape nimic. Am ajuns pana acolo incat ne imprumutam extern de banii pentru paine. FMI-ul si Banca Mondiala ne vireaza inca de anul trecut miliarde de euro. Iar mare parte dintre ei ii folosim pentru salarii si pensii.

Ne-au lasat in pielea goala si ne-au vandut ca pe niste sclavi.

Si in timp ce Puterea ii supra-impoziteaza si le diminueaza lunar veniturile, oamenii astia saraci se inghesuie sa-si plateasca taxele la sanatate de teama amenzilor, desi spitalele sunt pustii. Doctorii au plecat peste hotare, dotarile sunt la pamant, iar medicamentele lipsesc aproape peste tot. Intri cu o boala in spital si iesi contaminat cu alta.

Ii avertizez pe politicienii nostri ca si ei traiesc in groapa in care ne-au aruncat pe noi. Si cei mari, conducatorii, adevaratii decidenti au ajuns la varsta la care organismul poate da rateuri. Si pana sa ajunga la Viena s-ar putea sa nu functioneze liftul in cladirea in care au cazut sau sa nu fie oxigen in spitalul care i-a preluat de urgenta. Ca in cazul de fata. Priviti filmul.

Citeste si:

Gabriel Oprea, ti-ai facut tatal de rusine! (Atentie! Nu privi filmul, daca nu te tin nervii sau…stomacul.)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ghinion. Si bogatii mor.

 1. Nicu says:

  Buna
  “Ne-au lasat in pielea goala si ne-au vandut ca pe niste sclavi”
  E corect.
  Tu le faci campanie (albire la nivel de PR) pe bani
  Egal IPOCRIZIE

  • Nadina Nedelea says:

   “Doamne, da-le romanilor mintea cea de pe urma.”

   Pai asa-zisule Nicu, unde facusi tu scoala de comunicare? Asta te invatara ei acolo? Pai schimb-o atunci, ca e penibil. Si ca sa-ti mai dau vreodata intrare la mine pe blog, fii demn si asuma-ti comentariile, spune cine esti, sa vada si vecinul Costica si colega de banca ce indrugi pe-aici.

 2. Marius says:

  Te iubesc si te respect si mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *