Tie ce-ti place/displace?

DISLIKE

Suspendarea lui Traian Basescu. MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC.

Discursurile liderilor din Opozitie. Apa de ploaie!

Ca versurile acestui cantec sunt reale. Si ca noi inghitim, inghitim…

LIKE

Ca se face curatenie in vama. Nu-mi pasa daca actiunea este dictata de la Cotroceni sau de grupul BVB. Important este ca se dau in stamba, ca luptele interne din PDL produc pagube chiar mai mari decat politica Guvernului Boc.

Miroase a primavara.

Campania ZU “Iubim viata!”

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Atitudine and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tie ce-ti place/displace?

  1. Atti says:

    Cum sa nu-ti placa in RO? :)) Pai aici nu ai timp de plictiseala… politicienii parca sunt intotdeauna “ocupati”, aproape zilnic vezi Breaking News la TV…pai in Land of choice se intampla multe! Chiar daca unele din aceste intamplari sunt, cum spune si autorul: Apa de ploaie sau Mult zgomot pentru nimic!

    O zi frumoasa!

  2. Facem parte din UE, iar primele semnele ale capitalismului au sosit si in Romania . Unul dintre efectele negative este cresterea consumului de droguri . Asta inseamna ca le place .. doar ca nu aveau posibilitatea sa le achizitioneze pana acum . Ne asumam riscurile pentru ca noi am votat . Ce vreau sa mentionez este faptul ca au trecut cei 20 de ani despre care vorbea fratele lui iliescu si a lui Voiculescu , Silviu Brucan . Tot nu ati inteles ce a vrut sa spuna ? :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *