IARMAROCul nostru, cel de toate zilele

V-ati plimbat vreodata prin iarmaroace? Asa arata azi tarisora noastra – ca un targ colorat, ca o adunatura de apucati, care alearga si-si canta marfa ieftina, expirata, in incercarea de a convinge niste sarantoci sa le-o cumpere pe 2 lei.

In balciul intesat cu femei siliconate, ipocriti si manele asurzitoare, presa a coborat stacheta pana la epuizare. Adica pana la nivelul OTV.

Azi, 23 februarie scolile sunt pustii. Copiii sunt afectati de infectii respiratorii acute si de gripa. Ministrul maghiar al carui nume evit sa-l scriu, ca nu va spune nimic, sustine acum ca nu exista pericolul unei epidemii de gripa, desi anterior anuntase ca au fost depasite valorile maxime asteptate. Ca sa evite un alt subiect de presa, autoritatile romane dau aceste cifre. Cine sunt eu sa-i contrazic??? Ah, un parinte…OK. Atunci aflati ca in clasa fiului meu lipsesc 18 copii, din 28. In clasa prietenului lui sunt 14 absenti. Toti copiii de gradinita pe care-i stiu zac bolnavi la pat. Si te intreb atunci autoritate, nu unde-ti faci statisticile mincinoase, ci ce-ai facut cu banii de preventie? De ce nu au ajuns vaccinurile in scoli, desi in septembrie 2010 ne garantai vaccinarea gratuita a copiilor? In ce a constat campania de constientizare? Pe ce televiziuni de nisa ai aruncat banii?

Si sa revin la presa. Asta e stirea din punctul meu de vedere, dragi fosti colegi. NU divortul Monicai Columbeanu de Irinel No Comment. Sa ajungeti pana acolo incat sa o intervievati pe Harra, care chipurile a prevazut divortul….Doamne!!! Pai ce era de prevazut? Orice om cu mintea acasa s-a prins ca asta se lanseaza pe banii fraierului si apoi pleaca. Merita fatuca asta prima stire din Jurnal?
Dupa voi, da. Ati creat personaje strambe, le-ati facut sa aduca audienta, iar acum “creativilor” nu mai scapati de ele.

Fix la fel de manelist si de idiot este si sahul pe care Regina pedelista i-l da, chipurile, Regelui pesedist. Elena Udrea vs Victor Ponta v-a umplut azi ecranele. Toti politicienii cu bilet de voie s-au plimbat prin platouri de televiziune si si-au sustinut progeniturile, niste fake-uri mediatice la fel de lipsite de substanta ca si fatuca despre care aminteam mai sus.

Si gata! Ma declar mandra ca sunt romanca si ca Bercea Mondial face audienta nationala.

Iertare cititorilor mei pentru ceea ce voi scrie aici, cu parere de rau: Romania e tara din care trebuie sa fugiti. Nu ofera niciun fel de protectie cetatenilor ei. Luptatorii au murit demult sau au fost redusi la tacere. Cetatean de Iarmaroc. Inca.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to IARMAROCul nostru, cel de toate zilele

 1. Gerhald says:

  Bercea, Undrea si piticul de Irinel ar trebui sa ne fie modele in viata! Atata stralucire evoca viata lor…

 2. Daniel says:

  Nu !
  NU TREBUIE SA PLECAM din Romania!
  N-am plecat noi nici in vremuri mai grele decat acum!
  As fi vrut sa citesc aici cum Nadina Nedelea nu se considera invinsa… Nicicand invinsa!…
  Si – mai presus de toate – sa nu uitam niciodata ca ROMANIA nu a insemnat, nu inseamna si nu va insemna DOAR o mana de oameni care o conduc vremelnic!
  Romania este mult mai mult decat atat !!!

 3. Daniel says:

  Un pic de optimism nu strica niciodata! 🙂

 4. Viorel says:

  Nu cumva, in acea perioada in care ai fost colega cu acesti fosti colegi ai pus si tu, putin, umarul la manelizarea stirilor de televiziune? Ca formatori de opinie ar fi trebuit sa ai o… pozitie, o coloana! Din cite imi amintesc… fiindca am lucrat impreuna la un moment dat, dar mai bine tac! Ti-ai facut o imagine si… Pe scurt: parerea mea este ca voi, ziaristii, ati format acest curent de vedetism de carton si ati facut vedete din toate nulitatile. VOI ati rasturnat scala de valori. Acum… sa nu lasati lumina aprinsa-n tara…

  • Nadina Nedelea says:

   Viorel, la cum te semnezi eu nu-mi amintesc. Dar nu-i nimic, si critica nemeritata e buna la ceva. Creeaza posibilitatea dialogului. Stii ce? Am curajul sa spun ca NU am contribuit la manelizarea stirilor, cum te exprimi tu. Nu aveam cum. Eu am fost tot timpul reporter de eveniment: morti, raniti…. Daca a cazut avionul, asta am transmis. Nu am facut politica, nu am facut divertisment, nu am scris niciodata o stire mondena. Am facut eveniment. Sanatate si numai bine, iti doresc!

 5. andaa says:

  Cea mai buna analiza! Un text ca un bisturiu. Notre respect!

 6. VirtualKid says:

  Am citit si m-am intristat. Concluzia articolului este nedreapta. Poate ca ar fi mai bine sa indemnati oamenii care citesc sa si-i creasca pe copii cu mai multa grija, cu mai multa rabdare. Nu se rezolva totul pe aceasta lume numai cu bani. Chiar daca mai greu, se poate si altfel.

  Nu este de fugit din tara in care te-ai nascut. Nicaieri nu stau cainii cu colaci in coada. Nicaieri.

 7. inorog says:

  Si azi mai crezi la fel, draga mea? Asta simti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *