Saraca fata bogata

In concluzie, Iri o detine pe Irinuca. Moni se intoarce in SUA singura, sa faca modelling. Nu am aflat daca avea de lucru, casa si bani s-o creasca pe Irinuca. Am inteles insa clar ca taticul miliardar isi permite.

Specialistii in casniciile altora numesc maneaua asta “divortul secolului”…

Eu imi pun doar aceste intrebari:

Cand s-o face Irinuca mare si va intelege pe ce lume traieste, nu se va intrista cand colegii de scoala ii vor pune filmuletele de pe youtube si din presa, in care Monica si Iri faceau sex oral si erau filmati pe gaura cheii?

Nu ii va fi greu sa traiasca oare cu povara asta mediatica pe umeri? Pariul pe divortul columbenilor se pune din 2009…

Cat de responsabil este acest Irinel Columbeanu care s-a remarcat in Romania nu prin afacerile de succes pe care le-a facut, ci prin fetitele cu care s-a distrat prin cluburi?

Cat de imatur sa fii, incat sa te manevreze o copilita sa-ti pui viata la vedere? Iar cand castelul de nisip se naruie, tu -om batran- sa vii sa te plangi ca tabloidele ti-au distrus casnicia?!

Atat am avut de zis!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Saraca fata bogata

  1. serban cionoff says:

    Distinsă Nadina, Tot ceea ce vedem şi auzim,în aceste zile, desspre aşa-numitul”divorţ al secolului” nu este decât un episod dintr-un jalnic serial al promiscuităţii şi al abjectitudinii care definesc pe câţiva dintre exponenţii şi promotorii”capitalismuluide cumetrie”. Noii Dinu Păturică şi noile Duduci sunt expresia fidelă a mizeriei care a fost popularizată la scară de masă începând de pa PROTV si ACSĂ la emisiunile lui Dan Negru et comp. În oată acestă vreme, valorile autentice pier- prin selecţie naturală ş.a.m.d.- iar resursele umane ale reformării reale şi profunde sun pur si simplu suprimate. Îţi înţeleg şi îţi respect indiganarea dar ce poţi face într-o Românie în care conduce doctorate un fost soldăţel de furnituri iar o cenuşăreasă de la porţile Buzăului predă geopolitica? Nu crezi că tabloul e foarte fidel? Şi încă ceva: in 2004 electoratul român l-a respins pe Adrian Năstase fiindcă este”arogant” Bine că avem ce ne-a dat “popularul” Băsescu!

  2. Gerhald says:

    Scurt si la obiect: Moni isi merita soarta!

  3. raducu says:

    Niste hahalere!

  4. Pingback: Rusine, Irinel Columbeanu! » Nadina Nedelea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *