MULTUMESC

Ce bine ca esti. Ce mirare ca sunt…

E primavara! Si ma mir de atata caldura si iubire, sunt uimita de mine insami, de cat pot sa daruiesc. De ce minune nu imi dadeam voie sa fiu. Arunc invelisurile astea protectoare si ma deschid. Stau suflet gol in fata voastra si va declar ca va iubesc pe toti. Si daca va speria asta, e treaba voastra. Eu pot si vreau sa daruiesc. Iar voi candva, cand va veni timpul, veti invata sa primiti.

Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce imi dau voie sa fiu. Pentru ca am putere sa arunc masca. Nicoleta, MULTUMESC bulgarelui de lumina si iubire care esti. Si voua, sufletelor minunate, care ati deschis usa odata cu mine.

Cititi aici, ce va transmite Nico si nu va uitati pe voi insiva.

“Oameni buni, nu faceti risipa de cuvinte, alegeti-le cu grija, puneti iubire in ele. Faceti ce va place, indrazniti sa traiti din plin, fiti cine sunteti cu adevarat, renuntati la patetism, luati-va puterea inapoi, fiti liberi sa alegeti cum sa traiti, zambiti, meditati, multumiti neincetat pentru tot, iubiti tot ce puteti, aveti incredere, lasati-va surprinsi de viata, imbratisati, priviti in ochi, aratati-va compasiunea, fiti generosi, spuneti adevarul! Treziti-va, aveti o viata de trait!”

Deschideti ochii si primiti toate darurile care vi se ofera. Le meritati! Sunteti minunati.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Stare and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *