Rusine, Irinel Columbeanu!

update: Nu Monica este umilita azi, ci Statul roman si legislatia care protejeaza copilul in Romania. Cu multe, multe lacune. Urmaresc cazul din cauza ca am trait aceasta experienta cu sora mea. Fostul sot ii arata copilul prin geamul masinii si il muta dintr-o locuinta in alta ca sa nu-l gaseasca executorii. Nu pot sa exprim in cuvinte durerea mamei. Dar pot garanta ca autoritatile sunt depasite, ca nu au argumente legale sa contracareze acest gen de comportament abuziv si misogin.

Ti-ai cumparat o nevasta, iar acum cu forta banului tii prizonier un copil.
Irinuca are dreptul sa creasca langa mama ei, care indiferent ce probleme are sau va avea, va sti sa-si iubeasca fiica neconditionat.

Lipsa de omenie este cauza nefericirii colective a acestui popor. Calcatul pe cadavre este ceea ce ne deosebeste. Cu cat poti umili mai mult, cu atat ajungi mai sus pe scara sociala a unui sistem bolnav, cangrenat.

Compromisurile te fac prizonier. Iar viata ta devine un sir de obligatii.
Numai adevarul te face liber. Iar cinstea, fata de tine insuti, te face fericit.

Citeste si Saraca fata bogata

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Atitudine and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Rusine, Irinel Columbeanu!

 1. Gerhald says:

  Ma intreb oare ce se intampla in cazurile in care parintii nu sunt staruri?

 2. Mda, ma gandeam ca sunt singurul care-i tin partea Monicai. In fine, nu e vb neaparat de tinut partea. Cel putin la cele doua postari ale mele legate de cazul asta am primit numai comentarii anti Moni. Parerea mea este ca statutul de ” V.I.P” si banii nu dau dreptul nimanui sa se joace de-a viata, mai ales cand mai inainte ai avut inca una- doua casnicii. Nenea Irinel mi-a fost antipatic din prima secunda, de cand l-am vazut pe B1 cum isi face viata personala publica ca sa ce? Copiii nu sunt minge de ping pong. Cand am divortat in 1999 si eu am facut pe viteazul si dupa aceea am regretat amarnic. Astazi, mama fetei mele e o adevarata doamna legat de atitudinea ei fata de mine si desi nu ne mai leaga nici urma de sentimente, o respect si am toata admiratia pentru ea. O educa super, pe Andreea, fata mea, sa ma iubeasca si ptr asta dar nu numai nu am decat cuvinte frumoase pentru ea si un respect infinit. Toate cele bune.

 3. Nadina Nedelea says:

  Si Multumesc.

 4. Alinutza says:

  totul se intampla cu un motiv!! Iar daca ea nu a stiut sa isi aprecieze copilul atunci cand nu erau scandaluri de acest gen, in viata ei, atunci cu siguranta, dupa aceste probleme, va stii sa o faca!! Eu asha vad lucrurile. Iar daca dupa toate aceste probleme, ea va iesi invingatoare, atunci cu siguranta, nimic nu a fost in zadar! Are si ea greselile ei, ca noi toti de altfel. Iar lectiile de viata le primim pt a deveni mai buni, nu neaparat pentru a capitula!!

 5. Alinutza says:

  multa putere Monica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *