Raspunde si tu

Sa traiesti in rutina sau sa te provoci in fiecare zi?

Raspunsul meu: Sa iesi din cerc. Sa te surprinzi tot timpul. Asta te face viu. Iti da putere. Iti creste increderea in tine. Pot si asta, pot si cealalta, pot orice imi doresc.

Sa faci compromis dupa compromis sau sa-ti asculti intuitia?

Raspunsul meu: Compromisurile sunt pedepse pe care ti le aplici tie, direct. Orice nu ti se potriveste, nu te reprezinta, te indeparteaza de tine insuti. Si asta te face nefericit.

Asta-mi place, mi se potriveste, o accept? Cealalta nu este pentru mine, o resping?

Raspunsul meu: Universul este infinit. Posibilitatile sunt infinite. Ai de unde alege. Important este sa ai curaj, sa crezi in liberul arbitru. Sa eviti sa faci si sa accepti ceea ce cred altii ca e bine pentru tine. Sa nu te lasi condus, sa nu faci parte din turma.

Sunt eu cel mai important? Sau asta dovedeste un orgoliu nemasurat?

Raspunsul meu: Da. Eu sunt cel mai important. Misiunea mea este sa ma bucur pe mine. Sa fac tot ceea ce imi sta in putere sa fiu fericit, aici, pe pamant, in aceasta viata. Daca mie imi este bine, celor din jurul meu, le va fi bine. Daca eu sunt fericit, asta le transmit celor langa care ma aflu.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Raspunde si tu

  1. multumesc femeie buna si frumoasa!!!esti inspiratie si bucurie pentru mine!!!
    multumesc,multumesc,multumesc!!!m-ai adus din nou ACASA!!!Te imbratisez cu multa iubire!

  2. Adrian says:

    Imi plac provocarile, urasc rutina, sunt un rebel si de regula ma zbat sa obtin mereu ce vreau. Nu am orgoliu nemasurat decat ma lupt cu timpul permanent. Suna frumos ca universul e infinit insa noi nu stim inca ce e dincolo de el…Toate cele bune Nadina si o saptamana super sa ai in continuare! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *