La Primarie

Sorin Oprescu castiga un nou mandat. Detasat. Dupa 4 ani de condus aceeasi Primarie.

Dupa o perioada complicata, marcata de criza si de un guvern crizat si arogant, guvernul PDL. Si dupa o campanie in care el a fost singura tinta. Ca sa se lipeasca de un strop de audienta, fiecare contracandidat care s-a dorit a fi vizibil, a iesit cu Sorin Oprescu in gura. I s-au reprosat de toate, de la natura dezlantuita, pana la drobul de sare care s-ar putea rostogoli peste bugetul Bucurestiului…
Si DA! N-am raspuns. Vorba spaniolului: “no vale la pena” (NU MERITA OSTENEALA).

Sorin Oprescu si-a vazut de treaba. La Primarie. N-a jucat in filmul lor. I-a invitat politicos in filmul lui. Iar ei n-au facut fata. N-au stiut sa argumenteze idei, sa-si sustina proiecte, dar mai ales n-au stiut SA FIE EI INSISI.

Prigoana s-a dorit o copie a actualului Primar. Dar XEROX-ul era stricat si a iesit cu pete. Pete blonde. De la Elena Udrea, care, apropos, ne-a adus mari servicii. Multumim. Pentru ca n-a stiut sa stea deoparte. Ne-a ajutat sa ramanem pozitivi. N-am investit in filmulete virtuale cu mesaje negative, n-am tiparit afise cu sloganuri care sa evidentieze activitatea defectuoasa a puterii pedeliste, din care si contracandidatul facea parte. N-am tipat impotriva lor. N-a fost nevoie. Elena a facut toata treaba.

Sorin Oprescu a castigat nu pentru ca n-a participat la confruntari, ci pentru ca a ramas fidel bucurestenilor. Lor li s-a adresat in fiecare discurs, cu fiecare proiect incheiat la Primarie.

Salut echipele de comunicare ale contracandidatilor lui Sorin Oprescu. Salut producatorii si realizatorii de televiziune care au incercat sa ma manipuleze sa-l arunc pe Sorin Oprescu in show-ul generator de audiente. Salut organizatiile, se stiu ele care sunt, care ar fi dat si bani sa cedam presiunilor pentru confruntarea finala dintre Sorin Oprescu si circarii de serviciu ai PDL.

Ma inclin insa in fata fostilor mei colegi din presa care mi-au respectat inteligenta si experienta, dar mai ales si-au respectat profesia.

Si MULTUMESC unei echipe de exceptie. Echipa de campanie a lui Sorin Oprescu.

Si celor care, serios sau cu umor, au concluzionat ca strategia a facut diferenta.

Dar mai ales, ii multumesc omului Sorin Oprescu. Pentru ca puterea nu i-a luat mintile. Pentru ca inca se uita in ochii oamenilor si stie sa asculte. Ii doresc succes intr-un nou mandat, la Primarie.

PS: Da, daca ar fi fost cazul, iesea din primul tur.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in NON-publicitate and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to La Primarie

 1. Aya says:

  ABJECTIA PROCURORILOR MONICAI MACOVEI E TOTALA: ADRIAN NASTASE VA FI ACUZAT, IN URMA TENTATIVEI DE SUICID, DE (TENTATIVA DE) SUSTRAGERE DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI- SE LUCREAZA LA DOSAR IN REGIM DE URGENTA

  Adrian Nastase, cel mai bun prim ministru al Romaniei- si unicul om de stat pe care il are Romania- a cazut cu revolverul in mana. La propriu.

  Gestul lui, de un cosmic dramatism, are si o incarcatura simbolica pe masura momentului astral al comiterii lui: noaptea Solstitiului de vara (in 22 iunie – cand are loc de obicei Solstitiul de vara- este ziua de nastere a lui Adrian Nastase; mai putin obisnuit, anul acesta Solstitul s-a inregistrat in noaptea 20/21 iunie).

  Condamnat, NEVINOVAT fiind, la inchisoare, a ales calea radicala de a pune punct unui parcurs care descalifica justitia, arunca in abjectie pura procurorii si releva, chiar si pentru cei mai putin perceptivi, nivelul ridicat al influentei cercurilor negre de interese asupra instantelor si Parchetelor.

  Ceea ce parea o farsa juridica- dosarul “Trofeul calitatii”, compus din elemente evident “insalilate cu ata alba” care, dupa nici o logica fireasca, nu puteau duce la condamnarea lui Adrian Nastase- se demonstreaza a fi- prin murdara decizie de ieri a instantei- un semnal de forta dat de influentele retele de criminalitate organizata din Romania.
  Altfel spus, mesajul public al acestor retele de criminalitate organizata este de genul “temeti-va, caci putem condamna, nevinovat fiind, pana si un personaj public important in urma unor false acuze special alese pentru a se vedea ca sunt false- astfel, aratand ce putem si ce influenta avem”.

  Poate mai murdara decat decizia de ieri a instantei- condamnarea lui Adrian Nastase, nevinovat, intr-un dosar construit “cu dedicatie”- este actiunea aflata in curs de desfasurare: procurorii lucreaza la intocmirea unui dosar penal in care – pornind de la dramaticul gest de ieri- Adrian Nastase urmeaza sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Este halucinant!

  In ultima saptamana, am atras insistent atentia asupra ingrijoratoarelor similitudini de fond intre situatia lui Sorin Crivat (ajuns in inchisoare nevinovat, pentru a fi insistat ca dosarul “Armamentul” sa isi urmeaze cursul; Anexa dosarului lamurea chestiuni- cheie din “Tigareta II”, care o implicau si pe Monica Macovei) si presiunile facute pentru incarcerarea lui Adrian Nastase in urma unei false vinovatii (falsul procurorilor fiind evident).

  Sorin Crivat a fost asasinat in penitenciarul Codlea.
  Ajunsese acolo in urma unei false acuze de luare de mita (care nu a fost dovedita), dosarul fiind instrumentat de DNA Brasov pe vremea cand mare sef era Valentin Selaru (azi procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie).

  Dosarul “Armamentul” (cu Anexa S-207, legata de “Tigareta II”- Anexa provocand mari tulburari celor mentionati in ea) a fost finalizat in perioada in care Adrian Nastase era prim ministru- dosarul trebuind doar sa-si urmeze cursul in 2005, cand, cu complicitatea Monicai Macovei ministru al Justitiei, in epoca)- specifica criminalitatii organizate- dosarul a fost secretizat.

  “COINCIDENT”- nu cred in coincidente!- acelasi procuror Selaru este cel care conduce cercetarile privind evenimentele tragice din locuinta lui Adrian Nastase. Procurorul Selaru este cel care, in noaptea de 20/21 iunie 2012, a ajuns, impreuna cu o echipa operativa, la locuinta lui Adrian Nastase si, conform declaratiilor, a ridicat “o arma de foc” (revolverul) si proiectilul care a strapuns gatul lui Adrian Nastase, atungandu-i tiroida.

  Pe de alta parte, procurorul general Codruta Kovesi a declarat ca, acasa la Adrian Nastase, procurorii “au adunat din incapere probele, asa cum se procedeaza in cazul anchetarii unei eventuale fapte penale”.

  Repet: se lucreaza rapid, la parchet, pentru intocmirea unui dosar penal in care Adrian Nastase sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Comanditara acestei actiuni este Monica Macovei – ea este cea care a pus in miscare caracatita obedienta a retelei de mare criminalitate organizata din care face parte (reteaua Dumitru Iliescu- Catalin Voicu- Monica Macovei).

  Aceasta retea de mare criminalitate organizata (Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu) “l-au scapat printre degete” pe Adrian Nastase, care, conform planului lor, trebuia sa ajunga in penitenciar. Acolo, ar fi urmat sa aiba soarta lui Sorin Crivat: sa fie asasinat. Preconizata asasinare a lui Adrian Nastase in inchisoare (care, fara indoiala, ar fi fost urmata de a declaratie a procurorilor conform careia moartea a fost naturala) trebuia sa fie un mesaj de inspaimantare pentru toti cei care ar fi incercat sa destructureze aceasta retea sau sa i se opuna.

  Avocatii lui Adrian Nastase depun cerere de amanare a executarii pedepsei- si sigur vor avea succes.
  In afara de acest lucru, in cazul lui Adrian Nastase opereaza, deja, prescriptia . Aceasta nu a fost invocata de avocati, care, comitand “greseala” (contextual, este o greseala) de a gandi logic (greseala comisa si de AN, in cazul de fata!) au fost convinsi de faptul ca verdictul instantei va fi de achitare, data fiind nevinovatia lui Adrian Nastase. Acum, sigur vor invoca prescriptia.

  Reteaua de mare criminalitate organizata Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu lucreaza in continuare la operatiunea “aducerea lui Adrian Nastase, cu orice pret in penitenciar” pentru ca, acolo, sa fie “pedepsit in stil mafiot” – asasinat, pentru a lansa un mesaj sinistru.
  Este motivul pentru care procurorii lucreaza de zor- sub “coordonarea” procurorului Selaru (care si-a demostrat deja obedienta fata de reteaua criminala Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu in cazul ofiterului acoperit SRI Sorin Crivat) la intocmirea unui nou dosar penal in cazul lui Adrian Nastase- pentru halucinanta acuza de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *