Buna dimineata, Romania!

M-am trezit azi intr-o Romanie adormita-n propria lasitate. Unde leprele conduc si oamenii adevarati, valorile, bunii DORM.

Mi-e sila de dreapta!

Langa Basescu parca au luat-o razna toti. Viitorul prezidentiabil Mihai Razvan Ungureanu si cea care se doreste transmitatoarea mesajului de justitie in Europa, Monica Macovei au iesit aseara la fereastra, ca doi pusti ametiti, si au salutat cele cateva zeci de persoane aduse special pentru a se bucura la sediul suspendatului.

Si mi-e rusine cu stanga!

Nu ma intereseaza cu ce-i momeste teribilistul de Mazare pe constanteni de sunt atat de constanti in votul lor. Dupa miile de euro bagate-n sutienele dansatoarelor la mitingul USL, aparitia de azi cu fetitele-n bikini la vot confirma ca suntem o tara de lasi. Suntem un popor fara atitudine, care si-a pierdut credinta in propriile puteri. Un popor care naste monstri, care crediteaza lichele, care-si ucide copiii buni si-si consuma toata energia privind cum raii ii sug seva.

Draga mea Romanie,

Iti doresc sa deschizi bine ochii. Sa alungi somnul care-ti ingreuneaza genele, sa stergi gunoaiele care-ti acopera vazul.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Buna dimineata, Romania!

  1. lucica says:

    Pentru ca ne-am pierdut credinta si valorile, ne-am pierdut si conducatorii. la aia buni ma refer. La aia care intrau in razboi, impotriva familiei lor si pentru tara pe care o guvernau. Nu in propriul folos.Nu pentru a a-si asigura viitorul neamului lor , al amantelor si a tuturor matraplazlacurilor lor. E jenant si grotesc sa-i vezi aparand la televizor. Si pe unii si pe altii. E gretos sa-i vezi cum ranjesc ca smintitii doar cu gandul ca mai au un an, o luna , o saptamana puterea. Iar ceilalti care au pierdut-o cum balesc dupa ciolan . Au rictus de anumale de prada care au pierdut prada. Nimic nu-i deosebeste de animale. Doar hainele pe care le poarta.
    Poate-i ni-i meritam, ce sa zic? Desi nu-mi place deloc ideea.

  2. Doina says:

    Atata circ pentru nimic, nu ne vom reveni niciodata, dar ai dreptate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *